Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennél a processzornález a...

Ennél a processzornález a hőfok már kritikusnak számít?

Figyelt kérdés
Egy AMD FX 8320 Processzornál terhelés alatt a 79-80 fok már kritikusnak számít? Nagyon rongálja az élettartamát?

2015. nov. 15. 15:47
1 2 3
 21/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

azthitem irtad hogy pasztaztad, de nem irtad

van pasztazva?

bar ha gond lenne akkor alapon is jobban melegedne, talan...

egy jobb huto hasznos de az 10ezed vagy tobb

GEPHAZAT vegyel egy jot ne hutot elsonek! :D

gephaz 90evig is jo lesz es egy huto is csak jo gephazban tud ervenyesulni

eleve az is ketes hogy jo huto beferne a te gephazadba...

es a jo szelozesu gephaz mindent szeloztet (hůt) alaplap, merevlemez, tapegyseg is jobban erezne magat, ha csak nem padlofutesetek van juj ne:D

2015. nov. 15. 16:43
 22/22 A kérdező kommentje:
Szét kaptam a gépet, leporszívóztam a CPU hűtőt, újrapasztáztam a processzort, megnéztem normálisav van-e a hűtő a processzoron, és az eredmény ugyan az. Ez a hűtő egy hulladék... A gyári hűtéssel is ugyan ezeket az eredményeket értem el, kivéve azt, hogy a gyári hűtő sokkal hangosabb volt. Majd veszek egy normális gépházat, meg egy normális hűtőt, és le van tudva a gond. Köszönöm mindenkinek a segítséget. :)
2015. nov. 15. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!