Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SPEED LINK Axon 6102GY egérről...

SPEED LINK Axon 6102GY egérről mi a véleméynetek?

Figyelt kérdés
DPI átkapcsoló, 2400 DPI

2015. nov. 15. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el az összefoglalót.

Itt: [link]

Továbbá: Mihez kell?

Csak alap felhasználáshoz, bőven elég egy 1200Ft-os is.

2015. nov. 15. 09:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem, FPS és MMORPG játékhoz is kell. De nem ez volt a fő célpont, hanem az, hogy jó legyen a fogása és a mérete.

Itt elsősorban az érdekel, hogy a SPEED LINK miylen márka.

2015. nov. 15. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom még egyszer.

Olvasd el amit linkeltem.

Megj: Leírja azt is, hogy hogyan kérdezzél, hogy megfelelő választ kapj.

2015. nov. 15. 09:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Amit belinkeltél, köszi, de nincs ott ez a típus. Az általános dolgokkal tisztában vagyok. Véleményekre votlam kíváncsi erről a márkáról, és erről a típusról.
2015. nov. 15. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
A Speedlink ugyanolyan kínai webshopos átmatricázott szutyok, mint a Trust vagy a Hama, ez a modell pedig egy nagyon gyenge irodai példány. 6000 Ft-ért már lehet kapni Logitech g100s-t is, ami egy igazi gamer egér.
2015. nov. 16. 23:13
 6/9 A kérdező kommentje:
A logitech 8 ezernél kezdődik, de amúgy igen, igazad van. Néztem a logitech-et is, de ennek jobban tetszett a fogása.
2015. nov. 18. 08:18
 7/9 A kérdező kommentje:

"A SPEEDLINK termékek gyártója a nemzetközileg tevékeny Jöllenbeck GmbH."

Én németet látok, akkor miért modnod, hogy kínai? Ennyiből az összes termék lehet kínai, a logitech is.

2015. nov. 18. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:

#7: A Logitech és társaik a maguk által tervezett termékeket gyártatják Kínában. Speedlinkék megveszik a kínai webshopban a cuccot, és rányomják a saját logójukat.

Íme a Speedlink Decus, 12000 forintért:

[link]

És az eredetije, 15 dollárért:

[link]

Az összes termékük megtalálható az Aliexpressen vagy a Taobaon.

2015. nov. 18. 08:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Részben igaz, de az összes termék hamisítható. A logitech is. Mellesleg mindegyik Kínában készül, függetlenül attól, hogy ki tervezte.
2015. dec. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!