A táp elbírná ezt a procit?
Figyelt kérdés
Konfigom
Codegen 400W
Gtx 750ti 2gb
Amd a6 6400k 3.9 ezt cserélném egy amd a10 x4 5800k
4gb ram
Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 14. 07:21
1/13 anonim válasza:
Az a táp sajnos kuka , ne köss rá semmilyen konfigot!
Egy fsp 350w 60APN , vagy egy chieftec ctg-400w kéne oda.
2/13 Bence2601 válasza:
Igen 400W elég neki bőven de azt a tápot nem ismerem inkább valami drágább de minőségit vegyél! Ajánlom figyelmedbe az FSP-t meg a chieftec tápegységeket azokról jókat hallottam.
3/13 anonim válasza:
Nem ismered? Pedig a codegen az egyik leghiresebb tap a legrosszabbak kozott. Amugy probald ki, kerdezo. Tedd ra a procit, ha nem nyomja szet, akkor elbirja. ^^
4/13 P.O.C. válasza:
A mostaninak 65 W -os, annak az A10 -esnek meg 100 W -os TDP -je van. Lehet elbírja, de az a táp akkor is egy ipari hulladék kategória. Tuti nem bíznék rá egy ilyen korszerű és értékes konfigot.
5/13 anonim válasza:
Hogyne bírná el, a proci csak pár dekagramm...
6/13 A kérdező kommentje:
Tudom higy kaka a táp de ez van sajnos. A táp cserét tavasszal tervezem csak most kellene a proci.
2015. nov. 14. 10:04
7/13 anonim válasza:
Sztem halogasd addig a tap cseret amig tul keso lesz es mast is hazavag a gepben. Helyedben azt cserelnem most, nem a procit.
8/13 anonim válasza:
Amugy miert apu-t veszel ha van dedikalt vga-d? Rossz dontes.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!