Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régen milyen volt a kocka élet?

Régen milyen volt a kocka élet?

Figyelt kérdés
ÉN 21 éves vagyok. Arra emlékszem hogy kb. mindenkinek megvoltak az "alapjátékok" (doom, doom 2, dyna). Ha letölteni próbáltam jó eséllyel kaptam vírust, ma meg már ha kell valami csak leszedem ncore-ról. Hülye kérdés, de régen 10+ éve is voltak torrent oldalak? A vírusokkal hogy álltatok? Én abban a hitben vagyok hogy régen nagyon sok olyan vírus volt ami tönkretehette a gépet. Tört multiból sok volt? Drágák voltak a játékok, hozzávaló konfig mai mércében? Számomra régen minden nagyon bonyolult volt. Fiatal voltam, na meg a szüleim is naponta többször elmondták hogy nyúlj a géphez, ne játszál, káros a játék. Vicces, de mára kiderült hogy pl. az fps játékok nagyon jó stresszoldóak. Azt hiszem 2006-ban kaptuk meg az első gépünket, amin sajnos hárman kellett osztozkodni. Elég komoly gép volt, geforce 7800 GS videókártya volt benne, erre az egyre biztosan emlékszem. És én aladdin, mario, dyna, hasonlókra pazaroltam el egy ezekhez képest csúcskonfigot. Régebben sokkal jobban élveztem a játékokat, teljesen letudtak kötni. Ma már ez sajnos nem mondható el. A BF3 multi a kedvencem, de azzal is egyszerre max csak 2-3 órát tudok játszani aztán megunom. Csapból is az folyt hogy a kockáknak szánalmas élete van, akik ezt nagyon mondogatták ma már facebook-oznak meg tévéznek. Igazából nagyon bánom hogy akkoriban (szülők, testvérek) nem hagytak kibontakozni. Leírom őszintén hogy az egész fiatalságomat elpazarolt időnek érzem, vagy legalább is nagyon sokat vesztettem hogy nem volt sok lehetőségem a játékra 18 éves koromig (ekkor építettem az első gépemet). Mennyivel jobb ember lehetnék ha iskola után mindig letudtam volna vezetni a stresszt. Kínomban az utcánkban lévő félig autista gyerekhez jártam gépezni 1 osztályos koromtól 8-adikig. Ma sem tudom milyen bajai vannak ennek a srácnak, de eléggé buta, tanulás nehezen megy neki. Esélyesen van egy jó nagy személyiségtorzulása, meg lelkileg sehol sincs. Végtelenül önző, és a szüleitől csak azt hallottam állandóan hogy milyen az ő kiválasztott fiuk. Ide jártam napi szinten, volt hogy reggeltől estig ott voltam. Nem kaptam se enni, se inni. Na jó a folyamatos ellátást nem várhattam volna el, de az anyja engem egy pohár vízzel sem kínált meg soha, a gyerek meg alig hagyott játszani. Ha hagyott is állandóan kritizált, na meg olyanokat mondott hogy én vagyok az úr a háznál. Állandóan mindenfélét zabált a gépnél, összekent mindent meg elviselhetetlenül csámcsogott XD Belegondolva ma már egy percet sem bírnék ki nála. NA összességben ilyen volt a régi karrierem. Na és a tietek? :)
2015. nov. 13. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
bf pc-n csak camperekből meg csalókból áll , nekem is elég jó a lövés tudásom ebben a játékban 120-140 -eseket ki lövöm 3-4 óra játék idővel .
2017. dec. 11. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!