110 000Ft-ért videó kártya, amit kihajt egy intel core i5 4690 és aminek elég egy 600W-os táp?
110 000Ft ért mit ajánlotok? GTX 970et néztem pontosabban ezt: [link]
ennyiért mi éri meg jobban?
Meg hogy elfér-e a házban ez a végeláthatatlan hosszúságú kártya.
Megjegyzem 90 (max95) ezerért mennek iszonyú sok garanciával használtan.
nem jobb lenne gyujtened 980 ra? kb 30-40 et kell hozzatened 4690 melle illene minimum egy olyan
hasznaltan lehet semmit vagy egy 10est kelene 980 hoz tenned
hardverapro.hu
illetve 970 sem art olcsobban
illetve mert tapod nevlegesen elbirja ezert 290/390//X ekben is gondolkodhatnal
ellenben pontos tipusa szamitana ahogy irták
es szinten s vga nak gephazba is be kell fernie
nekem ez a kártya van egy sharkoon vg4-w házban. kisujjam nem fér be az SSD tartó keret és a kártya közé. Még egyet lehetetlen lenne belerakni, hiába van hely rá az alaplapon, a rendes HDD tartó miatt ki kéne flexelni a tartóból.
Egyébként tény és való, gtx 980 jobban megéri, HA van rá pénzed. Nekem nem volt, most meg nem cserélem le csak ezért, amíg ez is fullon visz mindent.
I5 4690 minden jelenleg piacon lévő, játékra (is) szánt videokártyát kihajt. Azzal nem lesz gond.
chieftec 600w meg olyan hasraütés szerű. Egy ilyen kombónak bőven elég egy Thermaltake Hamburg 530w, FSP Raider 550w, de akár lehet XFX, be quiet!, spuer flower, seasonic, evga stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!