Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem kaptam meg az új...

Mért nem kaptam meg az új bulid-et?

Figyelt kérdés
aptomom meg kapta már tegnap este de az asztali gépem még ma sem ?? Laptopomon win 7 eredeti volt rá lett frissitve asztali gépem kalóz verziós tiszta telepitéset kapott de Be van aktiválva valami meg oldás vagy valami?

2015. nov. 13. 09:57
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Meg fogod kapni, csak nyilván ütemezve van. Ha mindenki egyszerre kapná meg, belassulnának a M$ szerverei.
2015. nov. 13. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Megpróbálom magyarra fordítani amit írtál.

Szóval Windows 10-re szeretnél frissíteni, ezért az asztali gépet és a laptopot is regisztráltad e célból.

Most a laptop automatikusan frissítette magát, az asztali gép viszont nem.

Az Update függ pl. a telepített win 7. verziójától is. Az Enterprise változat például nem kap ingyenes frissítést win10-re.

2015. nov. 13. 10:07
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem a Threshold 2 nevű Windows 10 javítócsomagról beszél, amit amit pár napja adtak ki.
2015. nov. 13. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:
igen trashold 2 beszélek mind a két gépen win 10 home van :D
2015. nov. 13. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Na! Előbb utóbb csak kiderül, hogy miről is szeretnél kérdezni. :DDD

2015. nov. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!