Jó így a következő pc? Már egyszer kérdeztem a témában, akkor kaptam hideget-meleget főleg a ház, táp variációm illetően, most újra megpróbálkozom, leszűrve az akkori véleményeket.
Általános használatra lenne,net,filmnézés(dc+, torrentek)
Ház: Zalman Z3 Plus
Táp: EVGA 430W
Alaplap: Asrock H170M PRO4
Proci: Intel Pentium G4400
Memória: Kingston HyperX Fury DDR4 2133MHz 8Gb 2X4
SSD: Kingston HyperX Fury 240Gb
Író: Samsung SH-224DB Bebe
Opció lehet még esetleg egy erősebb proci, G4500, de az kb +10K,de szerintem elegendő a G4400.
VGA integrált lenne,abszolút nem játszok,de ahogy hallottam alapokra az integrált is jó.
HDD nem kell, mert külső vinyóra mentek úgyis,nincs szükségem terabájtokra a gépen.
Ez egy mlc-s ssd, elvileg tesztek alapján bírnia kell tárhelyként is, nem csak rendszer,és programok futtatására,kb. napi 4-5gb, mert tömörítve töltök filmeket is dvd,dvdrip,bdrip.
Várom a szakértő hozzászólásokat,én nem vagyok az!Majd a pcx-en venném,összeszerelve.
Miért ne lehetne 6. generációs a gép? Ha netán később meggondolja magát, és vesz egy komolyabb cpu-t meg egy gpu-t? Sokkal időtállóbb.
Szerintem tökéletes ez a konfiguráció!! G4400 elég neked simán.
csak egy ssd-d van?
Mert lehet jobban kijönnél egy 120 gbos ssdvel meg mellé egy terás hdd-vel, amin tudsz képeket, videókat tárolni.
Amúgy 430 watt nem kell csak procinak, ahhoz 300 watt is elég, de ha tervezel bele később videokártyát akkor csak nyugodtan. be quiet! tápok elég jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!