Melyik notebook-ot válasszam?
Egyáltalán nem értek a számgépekhez. Légyszi segíts, melyik lenne jobb netezéshez, irodai munkához, játékhoz nem igazán (talán csak egy kis logikai játék időnként).
Ami fontos: hangszóró, kamera, nagy legyen a képernyő, dvd-meghajtó. Mást azért nem írok le, mert nem tudom, mire lenne jó figyelni.
- ASUS X554LA-XX1201B
- TOSHIBA Satellite C50-B-189 notebook
- HEWLETT PACKARD K3X79ES notebook
- HEWLETT PACKARD 250 G3 notebook K3W99EA
Köszönöm szépen, hogy segítesz.
...és ha valaki esetleg elkezdené pudvázni, a Fujitsu még csak véletlenül sem keverendő össze a rossz emlékű Fujitsu-Siemens kooperációval.
Ha még van ötlet számgép típus ügyben, akkor azt szívesen elolvasnám.
Más kérdés:
Az egyik boltban azt mondták, ha veszek 1 éves Office progit, akkor 1 év után vagy megveszem a frissítést vagy használom a régit, de csak olvasni fogok tudni, szerkeszteni, beleírni már nem.
Másik helyen azt mondták, ha az 1 évest nem frissítem, akkor a régit teljes egészében tudom használni, csak frissítés nem fog jönni, amire nekem úgysem lesz szükség. Ezt a harmincvalahány ezres Office programot javasolták, ami végleges.
Mit gondoltok ezekről?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!