Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik notebook-ot válasszam?

Melyik notebook-ot válasszam?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értek a számgépekhez. Légyszi segíts, melyik lenne jobb netezéshez, irodai munkához, játékhoz nem igazán (talán csak egy kis logikai játék időnként).

Ami fontos: hangszóró, kamera, nagy legyen a képernyő, dvd-meghajtó. Mást azért nem írok le, mert nem tudom, mire lenne jó figyelni.

- ASUS X554LA-XX1201B

[link]

- TOSHIBA Satellite C50-B-189 notebook

[link]

- HEWLETT PACKARD K3X79ES notebook

[link]

- HEWLETT PACKARD 250 G3 notebook K3W99EA

[link]

Köszönöm szépen, hogy segítesz.

2015. nov. 11. 23:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én az ASUSt választanám.
2015. nov. 11. 23:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Csak azért, mert jó a visszajelzés róla, vagy tényleg jobb a többihez képest ezért vagy azért?

Amúgy köszi, amiért írtál.

2015. nov. 11. 23:55
 3/13 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Olcsó notebook-ok köött ez a legjobb vétel.

A 4 közül a az Asus erősebb, mint másik 3, de egy ár és teljesítmény kategóriával feljebb is van.

De egy használt üzleti géppel jobban járnál mindenképpen:

[link]

2015. nov. 12. 01:10
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az elsőt megnéztem. Dell-ről nem jó hírt kaptam, ezért nem is gondolkodtam benne

Totál laikusként elég problematikus nézegetni, viszont szerencsére itt vannak segítőkész emberek. Az általad megadott honlapon beírtam a keresőbe pár adatot és egy halom gépet dobott ki. Sajna nincs már időm nézegetni, mert határidőre kell a gép infója.

Asus, oké. Melyik az, ami picivel magasabb árkategória, de jóval többet tud az eddig felsoroltaknál? Mivel lenne jobb, ami egy laikusnak is jó lenne, ha lenne a gépén?

Használtban nem gondolkodom.

2015. nov. 12. 01:58
 5/13 anonim ***** válasza:

#4 A rossz értékelések javarészt abból származnak, hogy az emberek a legalja komzumer gépeket veszik nagyobb számban, amiktől a stabilitást, tartósságot i8lletően értelemszerűen nem várható el az, ami egy üzleti kategóriás géptól.

Ennek ellenére a Low Budget" vásárlók mégis 200 ezer forintos teljesítményt várnak egy 100 ezer forintos terméktől. Pedig csodák nincsenek. Az alacsony ár akkor jön ki, ha valamin spóroltak. Jellemzően az anyagminőségen.

2015. nov. 12. 07:08
 6/13 A kérdező kommentje:

Ez logikus.

Viszont nekem az érveim, amiért nekem csak egy tök egyszerű (talán) gépre lenne szükségem: netezéshez és egy kis irodai munka (táblázatkezelés) miatt kellene; nem vagyok számítástechnikus, ill. még az alap adatokkal se nagyon vagyok tisztában; nem fogok programozni, meg képjavítót, meg hasonló dolgokat csinálni rajta.

Megértem, hogy egy szakembernek és/vagy egy gépet intenzíven és kreatívan használónak nem minimál-követelmények kellenek, de én nem ez a kategória vagyok.

De ha nem jól látom, akkor azon is elgondolkodom.

2015. nov. 12. 09:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Ez a két utolsó, amit bemásoltam ide. Az eddigiekhez képest ők mivel lehetnek jobbak az eddig beszéltek közül? Jó, az egyik nagyobb a másikhoz képest, azt látom, de a többi adat miatt nekem jobb lenne vagy az eddigiek közül maradjon az Asus? Más?

Köszi.

[link]

[link]

2015. nov. 12. 09:52
 8/13 szántóvető ***** válasza:
látom ragaszkodsz a media-hoz meg az oprendszerhez.ez esetben a asusnál amit linkeltél nem találsz jobbat."hangszóró,kamera"-nem hiszem hogy nagy különbségek vannak a különféle márkák között ebben az árkategóriában.kapsz 2 év garit,ez is valami.egyébként nem drága win8-cal együtt.
2015. nov. 12. 10:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nem a ragaszkodásról van szó, hanem beütöttem pár adatot és ezeket dobta ki. Win. 8. min. kell, mert ha nincs a gépen, én biztosan nem tudom rátenni a + vásárlása után.

2015. nov. 12. 10:57
 10/13 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Ez pl. egy jó minőségű üzleti gép újonana Windows-al együtt kedvező áron.

2015. nov. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!