Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magasabb órajel vagy több...

Viraag1 kérdése:

Magasabb órajel vagy több memória? Videókártya

Figyelt kérdés

Melyik a fontosabb? A magasabb órajel (nem szeretném házilag tunningolni a kártyát, ha nem muszáj) vagy pedig a több (4GB) memória?

A két kártya, amiket néztem:

[link]

[link]

Melyik éri meg jobban?

Válaszokat előre köszönöm!

2015. nov. 11. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
tesztekről hallottál már???
2015. nov. 11. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:
A tesztek éppen azért nem érdekesek, mert szinte mindben huzzák a kártyákat és én pont azt nem szeretném, ha nem muszáj. Az érdekel, hogy a dobozból kivéve mit tud a kártya (ami az Asus esetében az lenne, amit az MSI esetében csak tunninggal tudnék elérni (valószínűleg), de az MSI mellett a plusz memória szól. Ezért nem igazán tudok dönteni és ez lenne a kérdés alapja.
2015. nov. 11. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
A magasabb órajelek nem jelentenek ebben az esetben fps különbségek. Extrém esetben jó, ha 2 fps differenciát észlelsz mondjuk egyazon kártya 950 és 1250 Mhz-re húzott típusánál. A GTX 960 meg nem képes 4 gigát kihasználni, így 2 gigánál nagyobbat teljesen felesleges venni belőle.
2015. nov. 11. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a harmadikra szavazok.

R9 380 4GB.

2015. nov. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!