Milyen tápot vegyek?
G3250
GTX 750 Ti
Kingstone 4GB 1600 Mhz
Asus B85M-K
1T Wester Digital
Először is nem nagyon értem hogy mi a különbség két táp között miért az egyik 2xer annyi mint a másik. Van egy ház ami tetszik és van benne egy 450Wos táp egy másikban egy 500Wos a kettő között gondolkodtam de azt vettem észre hogy maga a váz+táp összesen annyi mint egy táp külön.. Mi a különbség a különvett és a házban levő táp között???
[link] + ebbe még cooler is van
Ezek tetszenek is inkább a másodikat venném de nem értem hogy ilyen olcsó, edddig azt hittem 500W az mindegyiknél 500W és tök mindegy milyet veszek
azert sok mindentol fugg ez #14
de ha mar teljesen uj gepet veszel akkor mar ismert es elismert minosegi tapot vegyel bele
az emlitett be quiet! 300 tokeletes lenne a gephez
vagy tul draga?
gephazon se eri meg sporolni egy gephaz ÖRÖKéletedre is megfelelhet ha jol valasztol
a tapbol pedig azert kell jo hogy a geped minel tovabb kihuzhassa minnel biztossabban
itt az esely van meg ra
de mit nyersz azzal ha 90% eselyed van arra hogy a gep tonkre megy ahelyett hogy 70% eselyed legyen arra hogy a geped 10evig tapegysegbol adodo hibaMENTESeggel uzemel
no de a tapok agkiosztasarol se sokan tudnak, akkor honan tudjak azt hogy stabilnak kell lenie annak? (amirol nem is tudnak) illetve hogy ha megis tudnak arrol nem hogy szoftverrel nem tudja bemerni jo e
vedelmekrol meg szinten vagy nem tudnak vagy ugy tudjak eleg egy plecsnyi valahol es akkor az mar van is es megfelo is
:D
nem beszelve arrol hogy a gyartok nem igazan tuntetnek fel reszleteket a tap belsejerol ugy mint a tesztek
(pl. hogy varhatoan mikor robban fel a tap es fesziti szet a plexi gephazat :P)
ja arrol nem is beszelve hogy gyartoi oldalt se szokot nezni mezei user
illetve ha valaminek nem talalja gyartoi oldalat megrantsa valat aztan berakja a kosarba hogy "biztos jo azert ez"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!