Először is nem nagyon értem hogy mi a különbség két táp között miért az egyik 2xer annyi mint a másik. Van egy ház ami tetszik és van benne egy 450Wos táp egy másikban egy 500Wos a kettő között gondolkodtam de azt vettem észre hogy maga a váz+táp összesen annyi mint egy táp külön.. Mi a különbség a különvett és a házban levő táp között???
az ilyen olcsó házakban nagyon gagyi táp van én külön venném ... irodaira jó de nem ezzel hajtanék egy 750ti -t
2015. nov. 10. 14:58
4/20 A kérdező kommentje:
De mi a különbség ez 13.300
A ház 500Wos táppal és coolerrel 9.000
2015. nov. 10. 14:58
5/20 A kérdező kommentje:
"nagyon gagyi táp" na EZT magyarázza el valaki mivel gagyibb egy 500Wos táp egy másik 500Wos tápnál mert én más léyneges paraméterről nem tudok..
2015. nov. 10. 15:00
6/20 anonim válasza:
Az a különbség, hogy míg az általam említett táp szinte teljesen néma és magas hatásfokú (nem melegszik), teljesen jól szabályzott feszültséget ad le, addig a táposház verzió 12V ágon ad szerencsés esetben "csak" 14V-ot és idővel szétb**za az alkatrészeket. A nagyon rossz minőségű tápot raknak bele, akkor másnap el se fog indulni a gép, mert azonnal kinyírja például az alaplapot vagy a videokártyát.
2015. nov. 10. 15:01
7/20 anonim válasza:
hát nem mind1 hogy milyen alkatrészekből rakták össze illetve milyen teljesítményt tud leadni ez azért nem olyan 1szerű dolog h hány wattos és kész
Aztán elfelejtettem még megemlíteni, hogy az olyan tápoknál semmilyen védelem sincs. Azaz lesz egy áramszünet és a legjobb eset az, hogy ha csak meghal az egész gép. A rossz eset az az, ha kigyullad, amit mondanom sem kell, hogy életveszélyes.
2015. nov. 10. 15:02
10/20 anonim válasza:
wjeszy, eddig olvastam:
"400W-os tápegység, ami 90%-os hatásfokkal dolgozik 360W"
Ez a cikk baromság. Egy 400W táp 400W-ot ad le, csak a hatásfoka miatt eléget 44W-ot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!