Milyen winchester vegyek a gépembe?
3 Ghz, 768 mb ram, 7500-as videókártya.
Elég sokmindent rakok rá sims 2-t összes kieggel, csomó képet zenét videót programot. szerintetek egy 150, 200 Gigás elég lesz? És ez KB mennyibe kerülne csak kíváncsiságból? a pénz nem akadály most kaptam meg az ösztöndíjamat :) most csak egy szar 30 gigás van :@
És k**va lassú...Ha meglesz az új vinya gyorsabb lesz?
Minél nagyobbat :) , nem sokkal drágább egy 500 Gb vinyó mint a 250-es. (2ezer ft és dupla méret!)
Lehetöleg a cache minél nagyobb legyen (16-32 MB).
Én a Samsungot és a Western-Digital-t ajánlom.
Ha gyors vinyót akarsz, és az alaplapod támogatja, akkor vegyél kettöt és rakd Raid-ba.
Vásárlás:
ha a pénz nem számít akkor 1000-1500 GB samsung az jó lesz csak arra figyelj hogy ezek már sata csatlakozósak neked szerintem még ide kábeles kellene, használtan kaphatsz az általad említett 150-200 GB-os méretben olyat ami neked jó.
(5-6 ezer ft-nál többet szerintem nem érdemes érte adni) Ha a pénz nagyon nem akadály akkor gépcsere :)
kösz a válaszokat :)) sztem egy 500-as elég lesz, nem kell nekem 1000 XD
hát...gépcsere ezér nem lesz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!