Melyik konzolt vegyem? PS4 vagy Xbox One? Többi lent.
Nem tudok dönteni, karácsonyra szeretném, de nagyon nehéz dolgom van. Ami az xbox one mellett szól: jobban tetszik a dizájnja (bár ezzel nem vagytok sokan gondolom), a kontrollere is jobb gondolom, mivel autós és fps játékokra való amik a kedvenceim, nagyon tetszenek a szolgáltatásai. Ps4 mellett szól: jobb exclusive címek (szerintem) erősebb hardver (bár ez nem annyira fontos, sőt), jobb "kinect" (kamera).
Nem tudok dönteni, ez lenne az első konzolom, szóval ezen fog múlni, hogy a jövőben melyik konzolt választom! Előre is köszönöm a válaszokat!
"a kontrollere is jobb gondolom, mivel autós és fps játékokra való" ezen hangosan felnevettem. Fps hez egér és billentyűzet való, nem egy koszos kontroller.
Én ha mindenképp peasant lennék akkor ps4 mellett döntenék, a box kontroller ugyan kényelmesebb, de egy exkluzív játék sem tűnik érdekesnek(gondolom ha szeretném a halo t nehezebb lenne a kérdésre válaszolni).
Kedves utolsó
Csak A forza sorozatot had említsem meg.
Nézd! Nekem bejön ez a windows 10-es és minden egyben platform.
Tekintettel a win10-re, én biztosan xbox one-t vennék. De nem csak emiatt. Forza és társai miatt már minde megéri. A forza földbedöngöli a driveclub-ot és társait! Azon felül, hogyha egy platform lesz a PC-d és konzolod meg még veszel, hozzá egy király LUMIA telefont akkor zsír lesz.
Én xbox-one-t vennék. Sőt tudod mit? Már most döntsd el magadban, hogy mi kell, és kérj egy xbox-one-t.
Minél többet gondolkodsz rajta, annál nehezebb lesz választani.
Szóval!
3...2..1. A választásod pedig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!