Egy Next Gen vagy egy előző generációs konzolt vegyek?
A játékélmény kb ugyanolyan.
Az XONE-on jobb a grafika kb...
Xbox párti vagyok, de az újakból a PS-t anjánlom.Az ára is jobb,grafikája ugyanolyan.
Szerintem az Xbox 360 teljesen megfelelő.
A Te helyedben én régiből Xbxot, vagy újakból PS-t vennék. :)
Fifára ott a PC. Konzolt akkor vegyél ha valami exlusive érdekel. PS4-nek jobb jelenleg mindene (itt NEM gondolok menürendszerre, kontrollerre,... ami egyénenként változik, személyenként kinek mi tetszik, én csak a hardverre és az ár/érték arányra gondolok).
A kérdésedből nekem az jön le hogy nem bírod eldönteni hogy ~110000Ft-ot vagy ~50000Ft költs el. Ha csak a hangok és az irányítás érdekel akkor inkább PC és vegyél hozzá egy kontrollert. Az irányítás konzolos lesz, a játékok olcsóbbak (~10000Ft egy PC-s játék, ~18000Ft egy konzolos), és a multi is ingyen lesz.
Egyébként hangokban és irányításban a két Xbox között szerintem nincs akkora különbség ami megérné a + ~60000Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!