After effects-hez mit fejlesszek?
i5 4440
8GB RAM
R7 370 4G NITRO
Chieftec CTG 550W táp.
B85M PRO4 alaplap.
A Sony Vegashoz még elég volt, de már kitanultam a programot és szeretném elkezdeni az after effects-et.
Jelenleg az a problémám, hogy amikor el akarom indítani a videót, akkor elkezd tölteni egy zöld csík, ami betölti az első 30 mp-et. Olyan mint a youtube videóknál. A csík elkezdi betölteni, és amíg betölti addig nézheted. Na most ez eléggé lassan tölti ezt a 30mp-et, és a videót nem lehet folyamatosan nézni, csak ha már teljesen betöltötte, ami elég zavaró.
Azon kívül nagyobb effektnél a gép teljesen kifagy, egészen addig míg az effekt tart.
Mit kellene fejleszteni? MÉg 8GB RAM? Erősebb VGA? egy i7 4790?
+8Gb ramot vegyél még.
A programon belül találsz egy olyan menüpontot(bocs, de fejből nem tudom, hol van) h mennyi ramot ehet és mennyi maradhat egyéb alkalmazásoknak, azt is állítgathatod. (nekem 12gb ramom van, 9,5-öt állítottam neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!