Gép összeállításban segítség?
Helo!
Lassan jön a karácsony és azt gondoltuk gyerkőc kapjon egy asztali gépet. Gondolom játszani akar majd rajta meg word, excel és társai (16 éves lesz lassan).
200-300 ezer közt mit lehetne kihozni? Jelenleg semmi nincs, szóval monitor, egér, billentyűzet, hangszóró/fejhallgató is kéne.
en ilyenekre godoltam:
1 variacio:
fm2+ A8/10K 2133mhz cl11/10/9 ... 8gb kit
ebbe egy 250GB samsung pro ssd extranak
ez kb. 150ezer alatt is kijohet megfeleloen epitve (mindenel egyut persze monitor stb)
2 variacio:
i3 + 950/750Ti legolcsobb ez 200 alatt boven megalhat ssd vel egyutt (amugy ez mar az also hatarod lenne, akar i5 is belefer ebbe lenyegeben vga n sporoltal sokat)
ha penz nem akadaj nem hiszem hogy egy 980 de 980Ti is nagy penz kidobas lenne, legalabb a gyerek is hasznalhatna 3D tervezoi munkara :P
persze vga k amd megfeleloi is mehetnek
maga ez a 980 - 150ezer 980Ti - 200ezer (vagy tobb?) az arat meg csak 350-400ezerig emelne, vga teren az abszolut csucsok kozul valok talan icipicit tovabb elegek lesznek, de leginkabb talan megengedhetek 4K monitort (kesobb akar) vagy 3D monitort, VR stb stb...
szoval sok penzbol is kilehet hozni valamit ha szukseges, de 16 evesen nemntudom mire vagyhat de en nem vagyok es nem vagytam arra hogy csucs hardvereket hasznaljak, de még arra sem hogy kimondottan eros kategoriajut
egy 390 mar mindenkepp eros/csucs kategoria, igazabol egy 380 nak boven elegnek kene lennie jatekra atlagfelhasznalonak, gondolom a fiatok nem gamer kocka (ha még asztali gépe sincs? vagy csak netezos?) no mindegy, de egy ilyen geppel az lesz
gamer cube
en szoltam!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!