Alaplapi zárlat lehet? (Többi lent. )
Egy asrock b75 pro3 alaplap csatlakozóinál a fém részhez érintettem véletlenül a nyomtató usb csatlakozóját (miközben be akartam dugni a gépbe és ekkor a gép hagfala csettent egyet halkan, majd másodszorra lefagyott a gép... újraindítottam, ekkor még nem gondolva semmire, bár furcsálltam, hogy csak úgy lefagyott, mert nem is futott semmi rajta meg 2 év alatt talán egyszer fagyott le... újraindulás után kíváncsiságból hozzá érintettem a fém részhez és erre furcsa hangok jöttek ki a gépből, nemtom melyik alkatrésztől és azonnal lenyomtam a tápot... bekapcsoltam, gép működik, de most nem merem hozzáérinteni, viszont bedugásnál ez bármikor előfordulhat...
Mi lehet? Valami zárlat?
Ha és fsp 400w 400-60apn táp van benne
Hova érintetted azt az usb csatlakozót pontosan (mondjuk egy kép jó volna)
Földelt konnektorba van dugva a táp?(valóban földelt,nem csak úgy néz ki)
A korábban említett fém részen kívül a vga, lan kártya és a táp rácsán van ez a jelenség
A földelt konnektorral kapcsolatban, hogy úgy néz ki de nem vagyok benne biztos... a fali aljzat biztos, csak az elosztó már nem tutira annak ellenére hogy úgy néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!