Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy HP Pavilon DV-9000es laptopom. Dögledezett benne a HDD,rá is vizsgáltam 20%-ot jelzett, ezért vettem bele egy másik winyót. A laptop satás! Nos belekerült a használt (nekem még új) pár órát használt winyó, elkezdem telepíteni a windowst ami sokkal lassabban ment fel mint eddig. Vagy mindig megakadt és abbamaradt a telepítés. Ezért rádugtam asztali pc-mre egy átvizsgálásra 100% ot ír. Persze formáztam is. Vissza laptop formázás windows telepítés elött. Ismét hosszabb idő alatt de felment a windows. Fontosabb dolgok feltelepítése után egy újraindítás. Na innentől kezdve fenti jobb sarokban fehér vonal villog, várok, de semmi nem történik. Kikapcs ujra be , ugyan ez a szitu. Na akkor bekapcs újra boot menü, 2 választási lehetőség. Cd/dvd

És a Hard disk.. Rá a hard diskre egyből elkezdett tölteni a windows na ez is hosszabbra nyúlott a szokottnál , de betöltött.. Windows előkészítése stb.. Ami már ugye egyszer megtörtént ... Na szóval bejutottam a windowsba hdd ellenőrzés. 100% os hibamentes. kérdés mi a probléma hogy nem boot-ol-ja be a hdd-t avagy csak nehezen? Másik hdd-vel ilyen gond nem volt, de ki kellett cserélni mert már fagyott miatta az egész rendszer. Mind2 hdd satás , ami benne volt hdd azon sem volt jumper ezért erre sem tettem. Biosban nem sok választási lehetőség van. Sőt semmit nem tudok választani a boot résznél sőt nagyon seholsem. Hogy tudom ezt a problémát megoldani?

2015. nov. 5. 02:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

250gbos hdd volt benne, de akkor particionálok egyet hátha megoldja a gondot. Délelött át tettem a winyót az asztali gépbe egy újrarakásra gyorsan fel is mentba windows ,semmi lassulás fagyás nem észlelhető. Amint visszatettem a laptopba bootolás nehézkes betöltés lassu oprendszer lassú . Hőmérséklet 52C.

Talán a particionálás segíteni fog.

2015. nov. 6. 17:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Particionálássa jó lett gyors a rendszer ,

C: 160gb

a D-re meg jutott a maradék viszont nem jeleníti a sajátgépben. Valahogy ez nagyon szivat engem :D

2015. nov. 7. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Adtál a fel nem ismert partíciónak betűjelet?

Start menű > Számítógép (jobbklikk) > Kezelés > Tárolás > lemezkezelés > Jobbklikk az el nem nevezett hdd zónán.

2015. nov. 7. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!