Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket választanátok?...

Melyiket választanátok? Tapasztalatok? (gamer egér)

Figyelt kérdés

Egérvásárlás előtt állok és kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalatotokra ezekkel az egerekkel kapcsolatban:

-Logitech g402

-Asus Strix Claw

-Mionix Naos 7000

Vagy ha tudtok ennél jobbakat ebben az árkategóriában, szívesen megnézném.

A sok makrogomb nem feltétlen szükséges, a lényeg, hogy kényelmes legyen, normális anyaghasználat, és inkább a karmos fogáshoz tartozok.

Válaszokat köszi.

2015. nov. 3. 17:33
 1/2 anonim válasza:
LOGI. a legjobb sokat próbáltam de mindenből a legjobb a logi volt a legjobb
2015. nov. 3. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezek közül a g402.

Az ASUS a tesztek szerint jó ugyan, de még nagyon új ahhoz, hogy hosszútávú véleményt lehessen mondani róla.

A Naos 7000 egyből kiesik, az a "legtenyeresebb" egér az összes közül, képtelenség karmos fogással kényelmesen használni. Ellenben az Avior 7000 nevű testvére nagyon pöpec, szimmetrikus formájú (és sokkal könnyebb).

Nekem karmos fogásra a Roccat Kone Pure Optical az abszolút favorit (a Military verzió szenzora pedig még az alapverziónál is jobb). Bárkinek is adtam eddig a kezébe, mindenki azt mondta, ez a legkényelmesebb kis egér, amit eddig próbált.

2015. nov. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!