1 PC 2 monitorral, hogy jövök ki legjobb ár-érték arányban?
Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 11:46
1/6 anonim válasza:
Úgy, hogy veszel két monitort, mégis mire gondoltál?
2/6 A kérdező kommentje:
Ennyit én is tudok, én magára a PC összeszerelési részére gondoltam. Néztem integrált videokártyás alaplapokat, meg nem integráltat is. Pillanatnyilag tanácstalan vagyok, hogy lenne a legjobb.
2015. nov. 3. 12:03
4/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban munkára, irodai jellegű adatrögzítés, részben excelben makrók írása, részben internet (ami munkához is kell, távoli hálózati eléréshez), kis mértékben Photoshop használat. Nem kell különösebben nagy grafikai teljesítmény.
2015. nov. 3. 12:45
5/6 anonim válasza:
Ehhez boven eleg az integralt videokartya. Ha ujabb gepben gondolkodsz (i3-i5-i7), akkor a processzorba integralt videokartya van kivezetve az alaplapra - tobbnyire 2 (hdmi es dvi-d kimenettel). Ezekkel meg tudsz hajtani 2 monitort parhuzamosan, csak a kabelekre, atalakitokra kell figyelni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Akkor így tervezek. Nem akarnék a szükségesnél több pénzt kiadni.
2015. nov. 3. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!