Mi a véleményetek erről a monitorról?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri ebben az árban ? Bármi tapasztalat ?
A másik kérdésem, hogy mivel lenne jobb összekötni vga-val ?
HDMI-n keresztül vagy vga csati vagy mi ? Mert a monitoron olyan csatlakozás van ami a vga-mon nincs. HDMI viszont megoldaná a gondot. Minőségben jelent valamit mivel kötöm össze ?
2015. nov. 2. 22:07
1/7 Trevor. válasza:
Szerintem megéri.
Mindenképpen HDMI, szebb lesz a kép. Full HD-hoz már nem való analód D-Sub.
2/7 A kérdező kommentje:
HDMI kábelből milyen kell ? Mert láttam simát, meg valami ultra változat. Van valami sebesség különbség az átvitelben vagy mi ? GTX 960 vga-m van.
2015. nov. 2. 22:25
3/7 anonim válasza:
HDMI-ből állítólag az arany szebb képet ad de sok különbséget nem veszek rajta észre.
Amúgy meg kb semmi szóval tökmindegy milyet veszel.
4/7 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget.
2015. nov. 2. 22:29
5/7 anonim válasza:
DVI is jó,csak az nem viszi át a hangot,de ugyan olyan szép a képe.
6/7 anonim válasza:
Nekem a nagytestvér, az MX279H van. Bár ez már AH-IPS, iszonyatosan jó, csak ajánlani tudom, szerintem abban sem fogsz csalódni.
7/7 anonim válasza:
"állítólag az arany szebb képet ad"
Megmagyarázná valaki, hogy egy digitális jelátvitelnél mit számít az aranyozott kábel?
Ja várj, semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!