Mi a véleményetek erről a monitorrol? Ti hogy állítottátok be, hogy volt a legjobb? Mire jó a gaming mod funkció meg a többi?
Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen monitort
és különösebben nincs is vele semmi bajom bár fekve filmnézésnél elég zavaró hogy kicsi a betekintési szög de nem tudom mit érdemes a funkciók közül bekacsolni mint a magic upscale pl..
2015. jún. 10. 18:47
1/4 anonim válasza:
Hasonló monitorom van, annyit csináltam, hogy az eco savinget kilőttem a brébe, rohadt idegesítő, hogy ha sötét jelent van egy filmben, akkor simán kikapcsol a monitor(megjegyzem teljesen leállítani az enyémen nem lehet, de számottevően javult a helyzet).
2/4 A kérdező kommentje:
és a gamma módot meg hasonló hogy löttetd be mert azt is észre vettem hogy gaming modban szebbek a színek de olyankor a magic vackokat kilövi de a gaming mod nélkül meg nagyon fényes és nem olyan nagyon szép a szín.
2015. jún. 10. 19:01
3/4 anonim válasza:
Minden automatikus beállítást kilőttem, második monitornak vettem, úgyhogy fontos volt, hogy minél jobban passzoljanak(eltérő modellekről van szó, úgyhogy nem is sikerült teljesen), biztosan lehet a gaming mode ot folyamatosra állítani.
4/4 A kérdező kommentje:
igen be lehet állítani csak nem tudom milyen előnye van játéknál és milyen hátrány ha kilövöm
2015. jún. 10. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!