Radeon hd 4850-ről vélemyények? (gigabyte)
Figyelt kérdés
Most jönnek a "Te hülye vagy? Minek neked az a régi xar?" válaszok. De erre azt mondom hogy a vidikarim meghalt hd4650 azt hogy miért most nem írom le nem érdekes. Arra cserélném le egy 5 ezres az egész. Valamivel erősebb mint a 4650? Megéri? Itt a gépem konfigja: alaplap: asrock n61p-s
proci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2712 Mhz, 2 mag, 2 logikai processzor
Ram: 2,00 GB
Videókártya: ATI Radeon HD 4650(meghalt)
Tápegység: Fejből a nevét nem tudom de 420Watt meg valami "márkás" talán.
2015. nov. 2. 18:21
1/4 anonim válasza:
erősebb sokkal, de igaz hardveres gyorsítás ezen sincs, uh hd filmeket nemigen játszik ez sem (ha csak a procid nem képes rá), de 15 éves játékokkal elvan, ha meg nem játékra használod, akkor meg ennél olcsóbban is megúszod.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából hd filmeket nem nagyon szoktam nézni de 1-2-őt néztem a mostani kártyámon is vígan ment. A játékok meg azért nem panaszkodok úgy hogy ha erősebb akkor nekem bőven elég :D
2015. nov. 2. 18:37
3/4 anonim válasza:
A 4850 nem rossz kártya, játszani lehet vele , persze kompromisszumokkal , de a filmek nem okoznak neki gondot.
4/4 anonim válasza:
Teljesen jó kártya, én csak két éve cseréltem le a DirectX 11 miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!