Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon videókártya hiba?

Murmancs kérdése:

Vajon videókártya hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában a gépem állandóan lefagy videónézés/ játék közben (néha teljesen,de néha hegyre áll és utána mindig be-be akadozik) és jópárszor olyan is volt, függőleges csíkok jelentek meg a monitoron.(Nem tudom van-e jelentőssége de elősször pirosas színben. utána fehér-szürke csíkok majd fekete-szürke).

Konfigom:

Alaplap: Asus M4N68t-M

Proci: AMD Athlon II x2 250 3.00 GHz

4 giga ram

Asus EAH6670/DIS/1GD5 (6670) (2 éves)

450 wattos táp

WD green 1 TB

Előre is köszi a segítséget!

2015. nov. 1. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:

VGA garanciázás szóba jöhet?

ha igen akkor próbáld meglépni.

2015. nov. 1. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a videokártya sérült meg, valószínűleg a noname táp a kiváltó oka.
2015. nov. 1. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:

3 év garanciából még van több mint 1 év.

A Frontier nagyon noname táp? Nem értek annyira hozzá.

Egyébként amikor szarakodott a videókártya kivettem és az alaplapit használtam majd azzal is videónézés közben szétfagyott a gép. Visszaraktam a vidikártyát, nagyon erősen belenyomtam a lapba és erősen becsavaroztam. 3 napja hibátlanul működik... Biztos a vidikártya a hiba? Vagy esetleg az is lehetett hogy 2 év után kicsit kilazult a kártya?

2015. nov. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!