Miért nem jó a videókártya?
A régi VGA-m típusa: ATI Radeon HD 4650, az új amit be szeretnék tennie egy Nvidia GTX 295. Mikor beteszem a foglalatba az új videókártyát, elindul a gép,világít a videókártya, de nem jön be semmi..még a biosz sem.
Miért van ez?
Frissitenem kellene a bioszt?
Válaszokat köszi!
A 4650 kb 150 wattot fogyaszt.
A GTX295 289 wattos.
(Igen, egy kazán - [link] )
Nem bírja el a tápod, ennyi az oka.
Értem! Köszönöm!
Tudnál valami jó,megbízható tápot mondani? Amivel működni fog,és nem túl drága? (+rálehessen csatlakoztatni egy kis szivattyút,mivel vízhűtéses a kártya)
Processzor: AMD Anthol II x2 240 (max TDP. 62,1 W)
Egyébként nem értem miért nem bírja el, mikor a tápom ha jól tudom 500 W.
Biztos ez a hiba?
Igen. Pl egy 500 wattos gagyi/belépőkategóriás (csak hogy polkorrekt legyek) táp a 12 voltos vga ágon lehet, hogy 200 wattnál többet le sem tud adni - sok ilyennel találkozni. HKC, Modecom, N-tech, LC-Power, kínai és román alsókategóriás tápok tömkelege van a piacon, amik ajtótámaszra jók, másra csak korlátozottan.
Egy FSP, Zalman, Chieftec tápegységet 500-550 wattos kivitelben már kapsz 14000 ft tájékán. Talán még Antec is akad. Ezekre már rá lehet bízni nyugodtan az egyszerűbb konfigurációkat. Arra figyelj, hogy a gyártó oldalán nézd meg, mennyit tud leadni a 12 voltos ágon, az megy ugyanis a vga irányába. Ugye a 300 wattos fogyasztás miatt egyértelmű, hogy mekkora értéket kell ott nézni, 300-nál nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!