Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítesetek lécci. ALAPLAP...

Segítesetek lécci. ALAPLAP PROBLÉMA?!

Figyelt kérdés
RAM-ot szeretnék venni a gépembe , ugye ehhez felkéne írnom az alaplapom nevét...megnéztem az EVEREST programmal. És az van oda írva h az alaplapom neve ismeretlen. :S Most akkor mitcsináljak? honnan tudjam meg ,h mi az alaplapom neve?
2010. márc. 18. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy keresd meg a papírját, vagy szedd le az oldalát a gépnek (RAM cseréhez is le kell szedned) és olvasd el mi van ráírva. A márka és a típus is rajta lesz.
2010. márc. 18. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt se tudod milyen alaplap van a gépedben? Hogyan vetted meg, odamentél az eladóhoz, hogy "azt kérem mert tetszik a színe"?
2010. márc. 18. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy régi verzióju Everested van, és nem ismeri fel az újabb hardvert.

Szedj le egy új Everestet, vagy

probáld ki a HWiNFO32-t , amely ugyanolyan mint az everest, ráadásul ingyenes

[link]

vagy a WinAudit-ot

[link]

[link]

2010. márc. 18. 14:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :) amúgy meg nem tudom,kicsi voltam mikor vettük.
2010. márc. 18. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb hány éve vetted? Mert ha mondjuk kb 2002 előtt, akkor valószinűleg SDRAM lesz benne. Azt újonnan vagy nem is kapsz, vagy ha mégis, akkor iszonyat drága lesz. Már nem gyártják...
2010. márc. 18. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:
szerintem leghamarabb 2005ben de sztem később
2010. márc. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!