Segítesetek lécci. ALAPLAP PROBLÉMA?!
Figyelt kérdés
RAM-ot szeretnék venni a gépembe , ugye ehhez felkéne írnom az alaplapom nevét...megnéztem az EVEREST programmal. És az van oda írva h az alaplapom neve ismeretlen. :S Most akkor mitcsináljak? honnan tudjam meg ,h mi az alaplapom neve?2010. márc. 18. 13:35
1/6 anonim válasza:
Vagy keresd meg a papírját, vagy szedd le az oldalát a gépnek (RAM cseréhez is le kell szedned) és olvasd el mi van ráírva. A márka és a típus is rajta lesz.
2/6 anonim válasza:
Azt se tudod milyen alaplap van a gépedben? Hogyan vetted meg, odamentél az eladóhoz, hogy "azt kérem mert tetszik a színe"?
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :) amúgy meg nem tudom,kicsi voltam mikor vettük.
2010. márc. 18. 14:30
5/6 anonim válasza:
Kb hány éve vetted? Mert ha mondjuk kb 2002 előtt, akkor valószinűleg SDRAM lesz benne. Azt újonnan vagy nem is kapsz, vagy ha mégis, akkor iszonyat drága lesz. Már nem gyártják...
6/6 A kérdező kommentje:
szerintem leghamarabb 2005ben de sztem később
2010. márc. 18. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!