Samsung okostelefont hogy lehet leválasztani biztonságosan számítógépről?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung okostelefonom, mikor csatlakoztatom a számítógéphez (akármelyikhez), szépen működik, nincs vele gond, azonnal felismeri a gép. De mikor le szeretném biztonságosan választani úgy mint egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt, akkor a tálcán nem jelenik meg az a kis szürke-zöld leválasztós ikon. Az internetes útmutatások szerint futtatom a zárójelben lévő parancsot (rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll), elő is hoz egy ilyen hardver biztonságos eltávolítása ablakot, de ott meg sem jelenik az okostelefon, mint leválasztható eszköz. Kipróbáltam ugyanezt a futtatást pendrive-al, amit egyébként a tálcán lévő kis ikonnal mindig sikerül rendesen leválasztani, meg is jelenik ebben az ablakban a pendrive, h leválasztható, de ha megpróbálom leválasztani, akkor azt írja h nem lehet leválasztani az eszközt. Mivel mindig csak kihúzni tudom az okostelefont a gépből, nem tudom biztonságosan leválasztani, már két memóriakártya halt meg a telefonban.2015. okt. 31. 11:33
1/1 anonim válasza:
semmi baja nem lesz ha csak egyszerűen lehuzod, hidd el leválasztja magát. hiszen okos "intelligens" készülékről beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!