Note 2 -t hogy lehet biztonságosan eltávolítani a számítógépről mikor kábellel összekötöm?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 21:09
1/5 anonim válasza:
Milyen OS mellett? Windows, a jobb alsó sarokban a tálcán nincs hardver biztonságos eltávolítása zöld nyíl ikon vagy valami hasonló?
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen lehetősèg se a gépen se a telón.
2013. jún. 8. 21:14
4/5 anonim válasza:
Alapból csak fényképezőnek, vagy valami másnak érzékeli, így szerintem nem is kell. Engem nem érdekel ez a megoldás, nekem is Note 2-m van, de nem volt gondom abból, idáig, hogy csak kihúztam. Viszont most megnéztem, és nálam van olyan, hogy hardver biztonságos eltávolítása. Win8-at használok, ha ez számít valamit. Ugyanúgy tálcán jobb alsó sarokban katt a nyilra, és akkor ott lesz 1 ilyen USB kábel ikon pipával.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem windows 7 van és nincs ott a harver eltávolítása gomb. Na mindegy akkor majd simán lehúzom.
2013. jún. 9. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!