Új alaplap & processzor, vagy egy új videokártya?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy melyik lenne jobb, a fent említettek közül. Egy HP Compaq 6005 Pro nevű gépem van, benne egy gyengécske, Geforce 210-zel, 4Gb DDR3-as RAM-mal, és egy AMD Athlon X2 B22 2.8Ghz procival. Ez a cfg már nagyon keveset tud, és szeretném kicsit felújítani. 30-35 000Ftot szánnék rá, és ennyi pénzért találtam videokártyát, és alaplap+procit is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit lenne érdemesebb megvenni. Itt vannak a cuccok:
Vidikártya: [link]
Alaplap: [link]
Proci: [link]
2015. okt. 30. 23:21
11/13 A kérdező kommentje:
Jobban megnéztem az alaplapot, és csak SATA3 van rajta, meg a memória sebessége 2400, és 2133 Mhz, na de nekem 1333Mhz-es RAM-jaim vannak, és egy SATA2-es HDD. Egy másik alaplapot tud nekem valaki ajánlani?
2015. okt. 31. 12:50
13/13 A kérdező kommentje:
Arra jutottam, hogy összerakok egy gépet, és darabokban megveszem. Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 1. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!