Mennyire számottevő a processzor gameknél?
Uj gepet veszek föleg cs gora hasznalnam de nemtom hogy i3nal egy g3250 nagyon szamottevoen gyengebb lenne? Melleje egy gtx 750et veszek 2gb es 4 gb ram.
Fps kb mennyi lesz?
+ mi a kulonbseg a ramol kozott
Hát a ramok között azon kívül hogy más a színük semmi különbség nincsen.
És egy i3 és egy g3250 között azért gyengébb de tudsz majd ezzel is játszani persze ne várj ultra hd-t.
Az újabb játékokat már nembiztos hogy bírni fogja főleg hogy új játékoknál. Idővel a ramot is bővíteni kellesz.
Fps pl.a GTA5-nél játszható szint felett lesz de mint mondtam NEM fullhd felbontás és ultra grafika.
a g3250 azért nem ajánlott mert 2 magos és csak 2 szálon dolgozik amit a legtöbb játék ma már visszadob és nem indul el vele.. viszont mivel nem írtad hogy melyik i3 ra gondolsz így nem sokat tudok erre mondani(gondolom ugyanúgy 1150-es foglalatra szeretnéd azt is ebben az esetben én i3-at vennék)
ramból ezt a 2gb es 4gb ramot nem értem mit szerettél volna írni
de egyébként a linkelt ramok között ez a legjobb:
mivel kisebb a cl száma(késleltetés) így 1-2 dologban kicsivel gyorsabb mint a másik kettő bár ez fps ben nem fog megmutatkozni
Ha most veszel egy Pentium G-t és lecseréled i5-4460 vagy erősebbre, akkor megéri.
Remélem nem HD-ban vagy SXGA-n játszol, mert ott előjön helyenként cpu limit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!