Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire számottevő a processz...

Mennyire számottevő a processzor gameknél?

Figyelt kérdés

Uj gepet veszek föleg cs gora hasznalnam de nemtom hogy i3nal egy g3250 nagyon szamottevoen gyengebb lenne? Melleje egy gtx 750et veszek 2gb es 4 gb ram.

Fps kb mennyi lesz?

+ mi a kulonbseg a ramol kozott

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 30. 11:42
 1/7 A kérdező kommentje:
750ti
2015. okt. 30. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
ha 750 ti-t veszel jó a pentium de ha fejlesztenél akkor dobhatod el a pentiumot maximum a 750ti-t képes kihajtani pl veszel mellé egy erős kártyát ami ultrán vinne bármit egy i5-el akkor az a pentiumon szaggatni fog én i3-at ajánlok mert tovább lesz jó és egy korrekt jó proci
2015. okt. 30. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát a ramok között azon kívül hogy más a színük semmi különbség nincsen.

És egy i3 és egy g3250 között azért gyengébb de tudsz majd ezzel is játszani persze ne várj ultra hd-t.

Az újabb játékokat már nembiztos hogy bírni fogja főleg hogy új játékoknál. Idővel a ramot is bővíteni kellesz.

Fps pl.a GTA5-nél játszható szint felett lesz de mint mondtam NEM fullhd felbontás és ultra grafika.

2015. okt. 30. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

a g3250 azért nem ajánlott mert 2 magos és csak 2 szálon dolgozik amit a legtöbb játék ma már visszadob és nem indul el vele.. viszont mivel nem írtad hogy melyik i3 ra gondolsz így nem sokat tudok erre mondani(gondolom ugyanúgy 1150-es foglalatra szeretnéd azt is ebben az esetben én i3-at vennék)

ramból ezt a 2gb es 4gb ramot nem értem mit szerettél volna írni

de egyébként a linkelt ramok között ez a legjobb:

[link]

mivel kisebb a cl száma(késleltetés) így 1-2 dologban kicsivel gyorsabb mint a másik kettő bár ez fps ben nem fog megmutatkozni

2015. okt. 30. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és legyen egy minimum i5-öd és utána felmehetsz gtx 980-ig de egy gtx 980 Ti-t nem tud kihajtani ahhoz már egy jobb i7 kell aki azt mondja hogy i5-is ki tudja hajtani húzva nagyot téved ott is csak az i5 6600k húzva tudja kihajtani de egy i7 6700k húzva kb + 10 FPS-t produkál mint az i5 6600k húzva 4.8-ra
2015. okt. 30. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
elnézést a zavaros válaszért átkelett volna olvasnom de remélem kitudsz jönni belőle.
2015. okt. 30. 12:03
 7/7 Trevor. ***** válasza:

Ha most veszel egy Pentium G-t és lecseréled i5-4460 vagy erősebbre, akkor megéri.

Remélem nem HD-ban vagy SXGA-n játszol, mert ott előjön helyenként cpu limit.

2015. okt. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!