Mire elég az I5?
Figyelt kérdés
Leginkább grafikus dolgokkal foglalkozom, de hardverileg nem igazán vagyok otthonos, értem, hogy mi-mi, meg a teljesítményét. De nem tudom eldönteni, hogy elegendő-e jelenleg az I5 a hatásos munkához. Pl.: Renderelés.
Meg mire elég az I5?
Vagy inkább dupla áron vegyem meg az I7-et?
Valamint még annyi lenne, hogy az I5 hogyan alkalmazkodik a 4K-hoz?
2015. okt. 30. 07:49
1/5 Trevor. válasza:
Renderelésre megéri az i7. Esetleg AMD FX-8320/8350. Ki lenne legalább használva mind a 8 mag.
2/5 anonim válasza:
Munkára , renderelésre valóban inkább i7 ajánlott. A 4k-s kérdésre pedig az a válasz , hogy egy i5 és egy megfelelően erős vga , pl.: r9 390x , gtx 980ti jó 4k-ra.
3/5 A kérdező kommentje:
Pont 980 mellé lenne.
2015. okt. 30. 09:31
4/5 A kérdező kommentje:
De szerintem akkor már illik új alaplap. Meg ha már itt vannak a DDR4-es RAM-ok.
2015. okt. 30. 09:35
5/5 anonim válasza:
Munkára, meg 980 mellé, meg 4k-hoz, én már i7-et vennék, ha van rá keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!