HDMI Kábeles összeköttetésben hogy lehet állítani?
Windows 8-om van és össze van kötve a tvm és a gépem egy HDMI kábellel. Van ilyenkor vmi menü vagy valami?
1. kérdés (hanyagolható) Amikor összekötöm akkor az asztalomon lévő ikonok teljesen átcsúsznak , összekeverednek amikor szétszedem a kábelt.
2. kérdés Ugyebár a a gépről indítom el a videót stb. ezért a Gépről ( a gép hangszórójából szól a hang) ezt hogy lehet átállítani a Tvre hangszórójára?
3. Kérdés. a Gépem van bal oldalon a tvm a jobbon. De a gépemen Balra kell húzni az egeret hogy átmenjen a TVre Szóval pont fordítva van. Ezt hogy lehet megcserélni? Talán a HDMI kábel megfordításával? (mind2 vége egyforma és nincs ráírva semmi)
1. Na ezt nem tudom, pedig jó lenne tudni.
2. Ezt az Nvidia/AMD/Intel kezelőprogramjában kell beállítani, hogy HDMI-n menjen a hang.
3. Egyszerűen csak megnyitod a Windows alap képernyő beállításaid, és a most 1-essel jelölt monitort áthúzod a 2-es mögé, itt: [link]
(nekem csak 1 monitorom van, ezért nem is ír 2-at)
A modern tv-knél lehet váltogatni a megjelenítés közt. Ez lehet Külső, HDMi, stb névvel.
1. Amikor összekábelezed a gépet a tv-vel, jobb klikk az asztalon, képernyő beállítás(ok), ott kiválasztod a monitorodat és kinevezed fix 1-esnek, hogy ott legyen(maradjon) minden cuccod.
2. Van egy Hang nevű beállítás. Felül vannak fülek, neked az első (Lejátszás) kell. A listából kiválasztod a TV hangszóróját, majd beállítás alapértelmezettként. Ekkor a TV-ről fog szólni. Ha csak gépre kell, akkor itt vissza kell majd állítani.
3. A képernyő beállításnál tudod pozicionálni, hol vannak a monitorok, honnan tudd az egeret áthúzni a másikra. fél pillanat alatt megvan.
Bár nincs előttem a win8,megpróbálok segíteni!
Géped bekepcsolva,kábel(HDMI)bedugva a gépbe és a TV-be
Lépj be a vezérlőpultba,megjelenítés beállítása,képernyő felbontás
A TV távvezérlőjén nyomd meg a HDMI gombot!
A számítógépen az előbbi menüpontban az észlelés gombot!Lesz két monitor ábrád,az egyik a TV,a másik a monitor.
A "képernyő"-nél több monitor a beállítás.
Több képernyőnél a legördülő menüben a az "E képernyők másolása.
Ha ez meg van,a képernyő ábrán egy kettéosztott kört látsz.és látnod kell a TV-na monitor képét.
Ha gépeden elindítasz egy filmet,látod a TV-n.
De lőtte a hangot át kell állítanod.
Kattints a hangszóró ikonra jobb gombbal.A bal felső sarok irányába felugrik egy ablak.Itt ráálsz a TVre,bal klikk, és utána az alapértelmezett gombra.Ennyi!
Ha a TV lekapcsolod,a hangot vissza kel állítania hangszórókra !És a hang a gépeden van.
Remélem tudtam segíteni!
Oké 1. és a 3. megvan. a Másodiknál (nekem ADM-em van)
megnyitom Megvan a Hang beállítás de nem engedi átállítani file:///C:/Users/T%C3%B6fi/Pictures/ADM.png
Ráadásul a Tv hangszóróját sem találom
A távvezérlőmön nincs HDMI Gomb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!