Ha iponon kérek összeszerelést akkor azt rendesen elvégzik?
Figyelt kérdés
Ha iponon kérek összeszerelést akkor azt rendesen elvégzik? gondolok itt ilyenekre hogy a kábeleket szépen elrendezik-e, dual chaneles alaplapba 2x4 gb ramot dual chanelesen raknak-e bele, 3.0 PCIE slotba rakják-e 3.0-ás videókáryát és nem a 2.0-ásba (ha az is van). ventilátorokat bekötik-e mindet ahogy csak lehet? stb..2015. okt. 29. 18:10
1/5 anonim válasza:
Iponhoz még nem volt szerencsém, pcx en vettem úgy a gépet hogy kértem összeszerelést, minden tökéletes volt :) Én inkább pcx-et ajánlom, jóval olcsóbbak ott a cuccok.
2/5 anonim válasza:
Összeszerelik rendesen. Mindent úgy csinálnak ahogy kell.
Hát azért ha azt nézed hogy pcx-en az összeszerelés 5K iponon pedig 2K akkor már nem olcsóbb semmivel sem. Meg amúgy se sokkal olcsóbb a PCX van amiben olcsóbb van amiben pedig drágább vagy ugyan annyi.
És én pl személy szerint 5K nem adnék ki azért hogy összerakják nekem a gépet.
3/5 anonim válasza:
Mikor én vettem a gépet akkor még 2-3 ezer körül volt, 2,5 éve
4/5 anonim válasza:
Ja hát igen az még úgy normális ár érte. De 5K baromi sok.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben.köszönöm a válaszokat mennek a zöldek. Még lenne egy nem ide tartozó kérdésem.nemtudjátok véletlenül hogy az intel i5 4460 proccesszor gyári hütőjének hány pines a csatlakozója?
2015. okt. 29. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!