Az i3 4170es rendesen kihajtja ezt a kártyát?
Már a vásárlás gomb megnyomása előtt vagyok.
Néztem sok tesztet melyben a sima gtx960sli-t hasonlították össze a fentebb linkelt gtx960 gaming-el illetve a gtx970el.
https://www.youtube.com/watch?v=HVYoiibb2ZU
A gtx970 már drága nekem és annyira nem vagyok nagy gamer ezért szerintem a gtx960 gaming lesz. Majd később 1,5-2 év múlva ha szükségem lesz rá, akkor slibe kötöm egy másik 960al.
A többi alkatrész megvan a géphez egyedül a proci a kérdéses.
Két variáció van:
A, i3 4170 és majd amikor veszek slibe egy másik gtx 960ast akkor majd lecserélem egy komolyabb i7esre.
B, i5 4460 amit gyakorlatilag addig szeretném használni amíg minden támogatás meg nem szűnik a videokarikra :D kb. 5-6 év.
Kihatja vagy nem?
Milyen más procit ajánlanál max 60K-ig.
A koncepció amit felvázoltam mért nem jó?
Erősen kompromisszum kész vagyok.
Leginkább fifázni akarok, most persze van 1-2 más játék is amit tolnék: project cars, gta5, far cry 4, battlefield4 stb.. PErsze 2560x1080p-ben... Nem kell, hogy minden ultán legyen csak stabil 40fps+-on menjen.
# 1
1151-et venni kicsivel megjelenés után, amikor még durván magas az ára, nincs is nagy választék belőle, meg az alaplap is drága alá, és még csak nem is sokkal erősebb mint a Haswell, az lenne ésszerű szerinted?
Jó lesz még sokáig az 1150 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!