Matemester4 kérdése:
Milyen egeret vegyek?
Figyelt kérdés
Logitech g402
Logitech g502
Razer deathadder chroma
2015. okt. 28. 22:42
1/6 SylwerStone válasza:
A G502 szerintem ormótlanul nagy, de tapogasd meg mindet és azt vedd amelyik a legkényelmesebb neked. Nekem egy Razer Deathadderem van, teljesen megvagyok vele elégedve
2/6 anonim válasza:
Nekem egy Steelseries Sensei egerem van, nagyon letisztult, minimalista, imádom, mert nem egy ormóltan monstrum, mint a legtöbb gamer egér, és nagyon kényelmes, pontos.
3/6 anonim válasza:
Nekem egy tesco márkájú egerem van, de sokszor kihagy.
4/6 anonim válasza:
Nekem SteelSeries Kana v2 van már 3-4 hónapja és nagyon imádom,ajánlom :)
5/6 anonim válasza:
A fentiek közül a g402-est venném. Az 502-esnek lötyögős a görgője (nem hiba, szándékosan ilyen), a Razer pedig egyre ócskább cuccokat gyárt (érdemes összehasonlítani egy 5 éves Deathaddert egy 2015-össel: mintha az új egy ócska kínai másolat lenne).
6/6 anonim válasza:
Roccat Kone XTD egerem van. Mindent belövök vele az fps játékokban, sosem téveszt. A szoftvere baromi jó, imádom rajta a színeffekteket, és azt, hogy én magam tudom besúlyozni az egeret. A formája kiváló a hatalmas kezemnek, az oldalkialakítás baromi kényelmes az ujjnak, nem csúszok le róla, mintha a kezembe öntötték volna, nem szögletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!