Milyen gamer egeret vegyek?
Nekem nagyon bejon az A4Tech Bloody szeriaja. Jelenleg egy ilyet hasznalok a laptopomhoz:
viszont van otthon egy vezetekesem es az is tok okes:
Ebbol a csaladbol amik jok meg es vezetekes/nelkuli fajtabol valoak azok ezek:
Nagy elonynek tudom kiemelni a fem talpat meg a gorgot. Fogtam mar Razer Mamba egeret is, de ennek a gorgoje jobban tetszik, kenyelmesebb es sokkal jobbancsuszik minden feluleten. Mindjart ugy hangzok, mint aki reklamozza a termeket :))
Szoval nekem nagyon bejon.
#1 vagyok.
Ezek akkumulatorosok, nem elemmel mukodnek, lehet hasznalni vezetekeskent is, az interferenciat az A4Tech-esek megoldottak, stb, stb. Ezenfelul termeszetesen igazad van, PC melle nem sok ertelme van vezetek nelkuli egernek, ezert is linkeltem be az otthonit is(V8M), amit PChez hasznalok, az vezetekes, de kb felepitesben es mukodesben ugyanaz, mint az R8A. Az a gond, hogy 16ezerig szerintem sokkal jobb egeret nem talalsz, a jobbak 20-25-tol kezdodnek, amennyi nekem sem tellett ra. Es tenyleg nagyon nagy plusznak emelem ki a gorgot es a talpait, mar egy eve hasznalom es a legkisebb gondom sem volt vele.
A4Tech, Keep Out és a többi szemét helyett ennyiért már normális egeret is kapsz. Milyen fogásod van? (palm/finger tip/claw grip)
A kábelt nyugodtan oda lehet ragasztani valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!