Lakod Dezső kérdése:
Mire kell figyelni használt hdd vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Használt hdd-t szeretnék venni, és az lenne a kérdésem, hogy mire kell odafigyelni? Az a Sentinel adat nem elég, hogy 100/100-at jelöl?2015. okt. 28. 17:31
2/12 anonim válasza:
Mennyire használt,milyen állapotba van,mennyivel drágább az új,és ha nem sokkal drágább az új mint a használt én újat vennék.
3/12 anonim válasza:
Csak IDE-t vennék, mert az már nem kapható 2.5"-ban.
4/12 A kérdező kommentje:
az a baj az újaknál hogy árukeresőn pl. 15000 a legalja kb, én meg nem költök 15 ezret egy hdd-re, nem akarok akkorát, 120 vagy 160 gigást
2015. okt. 28. 17:37
5/12 anonim válasza:
A Sentinel 100/100 azért jelent valamit, de újonnan vett HDD-nél garanciát is kapsz.
6/12 anonim válasza:
[link] Ennyiért hihetetlen olcsó... szerintem bőven megéri
8/12 anonim válasza:
1terrás winyo van 15-ért...
meg milyen csatlakozós kell?
ide v sata?
9/12 anonim válasza:
Hány órát ment, mennyi a várható élettartama, van-e hibás szektor?
Én nem adok el és nem is veszek használt merevlemezt, mert vásárolni lutri, az eladásnál pedig semmit sem tudok garantálni, ami nem hat jól a kedvező üzleti megítélésemre.
10/12 Trevor. válasza:
Egy HD Sentinel képet kérj az eladótól és legalább pár nap próbagaranciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!