Használt alaplap vásárlásakor mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Valami olyasmit olvastam, hogy a kondenzátorok púposak lehetnek rajta, mi az amire még figyelni kell?2012. jan. 17. 20:56
1/18 CactusClone válasza:
Szerintem még arra, hogy ha gondod van vele, vissza is tudd vinni.
2/18 anonim válasza:
igen,legalább 3-6hó garancia legyen rajta...akkor megbízható.
3/18 Panda Péter válasza:
ha régebbi, elektrolit kondenzátoros alaplap, akkor igen, meg kell nézni hogy púposak-e. ezen kívül keress rajta égés, vagy egyéb külsérelmi nyomokat. persze 100%-osan így sem lehetsz biztos, szóval nem árt, ha van rá garancia (ha bolti nem is, legalább az eladó adjon rá néhány nap garit, amíg bejáratod).
4/18 A kérdező kommentje:
2012. jan. 17. 22:00
5/18 anonim válasza:
pár hónapos és csak probagari?akkor ott valami nem franko...hátlap is jo ha van amugy.ha mindenképp ilyen kell akkor asus inkább mert msi egy kramanc.akkor már nézz inkább gigabyte lapot.lassan lenyomja az asust.Kérdésed van pmet irhatsz
6/18 anonim válasza:
Én az MSI-t választanám mivel itt csak árban van különbség,és több msi alaplapom volt már amikkel semmi probléma nem volt..
7/18 anonim válasza:
20Ezerböl már újonan is kapsz am3+ ost is
vagy ezek valami pro tuning alaplapok?
8/18 A kérdező kommentje:
Nincsenek tuningolva, de akkor szerintem az MSI lesz mert az kijön 15 ezerből, azért garanciát megpróbálok rá kérni.:)
2012. jan. 17. 23:31
9/18 anonim válasza:
"akkor már nézz inkább gigabyte lapot.lassan lenyomja az asust."
Elvagy csúnyán tévedve. A giga egyre rosszabb. Ma már lassan az ASRock is jobb mint a giga, az ASUS meg főleg.
10/18 anonim válasza:
Saját tapasztalatot írok, nem biztos, hogy általánosságban így van, de én ezeket tapasztaltam. Szóval eddig 3 asus alaplappal volt dolgom, elég is volt erre az életre. Árukhoz képest buták, lassúak és szerintem még csak nem is megbízhatóak. Kinzóeszköznek alkalmasabbnak tartom őket, mint alaplapnak. Ellentétben volt 2 gigabyte alaplapom is, az egyik ott se volt az igazi, buta volt korához és árához képest, de legalább megbízható. A másikkal teljesen megvagyok elégedve, pénzért nem cserélném asusra. Aztán az msi fikázásáról meg annyit, hogy volt egy gép nálunk leselejtezés kapcsán került ide. A gép 5évig rögzített kamerákat 0-24ben, aztán még itt is strapálva volt szépen. Jelenleg 9év körül lehet és egy msi alaplap van benne. Jelzem a lap még hibátlan, gond nem volt vele. Nem állítom, hogy az asus szar, de tapasztalataim alapján nekem biztos nem kéne. Viszont amennyire lehúztátok az msi-t, mint ahogy a példa is mutatja nem rossz lap. Ennyit szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!