Használt alaplap vásárlásakor mire kell figyelni?
Msi t én nem húztam le pl.:p
msi az nagyon jó alaplapokat csinál
88%-s őszintén elég szerencsétlen lehetsz, hogy sose jön össze semmi alaplap terén :)
Am még mindig az ASUS mondanám vezetőnek(nem csak eladásban), aztán MSI és ASRock. A giga jelenleg ő utánuk. Am ha ASRock kb most nyűvöm a 6. darabot mind hibátlan volt, kivéve hogy az első P67 Pro3-n az Etron vezérlőnek hála kék halálozott a rendszer, de ez nem az ő hibájuk.
Na fasza megint megsértettem valakit.
Am a JELENLEGI termék kínálatot nézd. Annak diején tényleg rossza volt az ASRock, de mára összekapta magát.
Am ha már giga:nuku digitális VRM, szar support, hiányzó UEFI, viszont a tölténytár formájú hűtőbordát tudják pakolgatni a felső házas lapokra. ott van még az ETRON USB3 vezérlő, igaz ez néhány alaplapon az ASRock is benézte.
Am nézd a piacot a giga is olcsóbban ad, mint az átlag.
Na szóval ne sértődj, csak nem szeretem amikor szarozzák az ASRokot amikor jogtalan. Ennél jobban csak az AMD szarozását rühellem.
ui.hidd el bőven volt gép a kezem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!