Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt alaplap vásárlásakor...

Használt alaplap vásárlásakor mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
Valami olyasmit olvastam, hogy a kondenzátorok púposak lehetnek rajta, mi az amire még figyelni kell?
2012. jan. 17. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok újra, az asrockról meg ne is beszéljünk, egyszer vettem egyet, fél év utána beszart, 3x vittem vissza mind a 3x csináltak valamit, de hetek alatt beszart, majd 4.ik alkalommal kaptam egy asus 1500ft-os ráfizetéssel.
2012. jan. 18. 11:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Msi t én nem húztam le pl.:p

msi az nagyon jó alaplapokat csinál

2012. jan. 18. 11:16
 13/18 anonim ***** válasza:

88%-s őszintén elég szerencsétlen lehetsz, hogy sose jön össze semmi alaplap terén :)

Am még mindig az ASUS mondanám vezetőnek(nem csak eladásban), aztán MSI és ASRock. A giga jelenleg ő utánuk. Am ha ASRock kb most nyűvöm a 6. darabot mind hibátlan volt, kivéve hogy az első P67 Pro3-n az Etron vezérlőnek hála kék halálozott a rendszer, de ez nem az ő hibájuk.

2012. jan. 18. 14:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, ezt aláírom, hogy nem vagyok szerencsés, azt, hogy viszont az asrock jobb a gigánál, azt nem hiszem, szerintem az asrocknak már az ára mindent elárúl, mert olcsó húsnak híg a leve....
2012. jan. 19. 09:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Most őszinte leszek el vagy tévedve. Amúgy épp hogy a giga is áron alul adja a dolgait, és az ASRock kínál olyan dolgokat amit a giga nem. Szóval ez nem személyes, de inkább ASRock mint gigabyte.
2012. jan. 19. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Oké rendben legyek eltévedve. Figyelj jó ideje foglalkozok számítógépes rendszerekkel, szerelek gépeket. Asrockról még jót nem hallottam se nem tapasztaltam gigával viszont voltak nagyon jó és rossz tapasztalataim is. Az én példámon felül volt még nálam 2 asrock mind a 2 alaplap cserével. Gigából is volt nálam pár de eddig csak egy volt kuka. De rendben el vagyok tévedve, ha fele annyit gépet láttál, szereltél volna, mint én szerintem boldog ember lennél. De legyen igazad
2012. jan. 19. 15:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Na fasza megint megsértettem valakit.

Am a JELENLEGI termék kínálatot nézd. Annak diején tényleg rossza volt az ASRock, de mára összekapta magát.

Am ha már giga:nuku digitális VRM, szar support, hiányzó UEFI, viszont a tölténytár formájú hűtőbordát tudják pakolgatni a felső házas lapokra. ott van még az ETRON USB3 vezérlő, igaz ez néhány alaplapon az ASRock is benézte.

Am nézd a piacot a giga is olcsóbban ad, mint az átlag.

Na szóval ne sértődj, csak nem szeretem amikor szarozzák az ASRokot amikor jogtalan. Ennél jobban csak az AMD szarozását rühellem.

ui.hidd el bőven volt gép a kezem alatt.

2012. jan. 19. 17:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem sértődök meg, sajnálom, ha úgy ment a komment. Lehet, hogy most nem rossz az asrock, akkor sem ajánlanám a kérdezőnek és nem raknám a giga fölé, mert amivel nekem eddig dolgom volt azok nem voltak megbízhatóak. Egy asrock alaplappal volt szerencsém, eddig ami jó volt, barátnőméknél lévő régi gépben ami 7-8 éves. Azon kívül viszont ami nekem volt, vagy hozzám került gép, mind1ikben szar volt, cserés. Gigából eddig 1 szar járt a kezemben, de abban sem vagyok biztos, hogy magától szállt el, mert egy "tákolóművész" gépében volt. De elhiszem neked akkor, hogy mostmár nem rossz az asrock, vagy csak én fogtam ki szarokat, bár nem hiszem, hogy valaha is fogok venni, vagy ajánlani valakinek. Az amd szarozását én is rühellem, mert lehet nem olyan gyorsak, mint az intel, de ár-érték arányban jobbak szerintem.
2012. jan. 20. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!