Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! Miért nem tudom elinditan...

Mongoosteam kérdése:

Üdv! Miért nem tudom elinditani a gépem? Folyton újraindul! Ötlet valakinek? Ez egy PC

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy nemrég elkezdtem egy új gépet össze rakni nem tudok vele szó szerint semmit csinálni. Bekapcsolom és bejön a logó és ennyi billentyűre nem reagál ha kötök rá másikat arra sem! minden be van normálisan kötve! minden új benne! HDD, DVD, RAM, Videókártya,
2015. okt. 27. 20:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kivettem a videókártyát! integrált vga-ról megy de igy se tölti be ! Kábelek megfelelően vannak elrendezve és semmi .

beinditom bejön a logo meg ilyesmi és csak a memoriát teszteli a többit nem ! vadi új HDD én nem tudok rárakni semmit mert bootolni se enged !

2015. okt. 28. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező: Mint mondtam, végső soron csak a nyilvánvaló tény marad, hog nem támogatott a processzor az alaplapodban. A gyártói specifikáció alapján sem és socket alapján sem.
2015. okt. 28. 09:05
 13/18 A kérdező kommentje:

1. A kérdező: Marci(én)

2. Régebben tökéletesen ment a gép ! ( alaplapot és a procit egyben hagytam , nem szereltem szét őket sose)

3. régebbi gépben egy 400-460 wattos tápom volt! gond nélkül futott !

Nem értem :(

Mint már említettem sehogy se enged bootolni( F12 nem reagál) DEL-t lenyomom utána kéri az entert de semmi ! És ez ajándéknak menne

2015. okt. 28. 09:19
 14/18 A kérdező kommentje:
2015. okt. 28. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
A táp márkája a lényeg, nem a teljesítménye. Hisz van, hogy egy 600 wattos noname nem tudja elvégezni azt, amit egy 300 wattos márkás táp.
2015. okt. 28. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:
#12 A CPUID alapján ez egy első generációs i3 processzor, vagyis pont az alaplapba való.
2015. okt. 28. 10:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Hypno: a gyártói cpu támogatási lista alapján azonban nincs rá bios, se egyéb támogatás.
2015. okt. 28. 10:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Uj alaplap es uj proci ha jol gondolom :)
2015. okt. 28. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!