Milyen konfig jönne ki 120K-ból? Monitor egér és billentyüzettel!
na ne vicceljünk már...kezdő gamer pc-t összerakok bárkinek 50ezerért...+perifériákkal max 70.
nem mindenkinek egyből újgenerációs i5 kell...
táp,ram,hdd azt ahogy gondolod,procinak pl FX-4300,meg alácsapsz még egy HD 7770-et...procit esetleg meghúzod,a gyári hűtő úgyis cserés.
Hát ennyiből szerintem nem lehet kihozni egérrel,billentyűzettel, monitorral.
Én azt csinálnám, hogy vennék egy aput, és használnám az integráltat, és később vennék mellé egy vga-t.
Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 alaplap
AMD A8 7600 dobozos FM2+ processzor
Kingston 2x4GB DDR3 2400MHz HX324C11SRK2/8 memória
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
FSP 400W HEXA+ tápegység
M-Tech FM12A-BK Blue LED számítógép ház
Kolink KBV2 HUN fekete-kék billentyûzet
A4-Tech X-710BK egér
Asus VS197DE monitor
115k, szállítással közel 120k lesz a vége.
Ebbe később mehet egy vga, és akkor már a bf3 is tud majd élvezhető fps számokat produkálni.
most komolyan írhatok össze egy konfigot mert nem hisztek nekem?minden hardverapróról:
Gigabyte GA970A-D3 - 8ezer
AMD FX-6100 - 21ezer
Corsair Vengeance 4GB DDR3 - 6ezer
Seagate 1TB Sata3 - 6ezer
Radeon HD 7770 - 15ezer
Noname táp - 5ezer
Veszel még mellé 10ezerért valami monitort,meg 5ért egeret+billentyűzetet.Gépházért meg szépen lebattyogsz a közös helységbe vagy nemtudom,mert az tökmindegy.De párszáz forintokért vannak eladók amik a célnak megfelelnek.
Jó nem 50ezer,de 70ből megvan egy komplett gép amivel azért alapabb játékokkal simán lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!