Hogyan tudok vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel kapcsolatot létrehozni Android mini PC-vel?
Van egy Genius SlimStar i820 (Ultra Slim 2.4GHz Wireless Combo) wifi-s billentyűzetem+ egér. A TV-n csatlakoztatva van egy Android Mini PC. Van wifi (ami jelszóval védett, de megkaptam a kódot) az Android Mini PC-n vezetékes egérrel betudtam állítani/ kapcsolni a wifi-t, de továbbra már a Genius SlimStar i820-al szeretném kezelni.
Milyen alkalmazásra, beállításra van szükségem az Android Mini PC-n, és hogyan tudom megértetni vele, hogy lássa, kapcsolatban legyen az egérrel, billentyűzettel?
Nagyon szépen köszönöm a választ, közben sikerült rájönnöm, megoldanom!
Ahogy írtad, valóban, van egy külön vevő egysége, (Amit először kerestem is, mivel nem találtam, ezért gondoltam, hogy wifi-n keresztül kommunikál. De nem, valóban van egy külön vevő egysége.) ami az egér belsejében volt (ahol az elemet kell betenni, de mégsem bökte kis a szemem az a kis fekete kütyü), azt kell az Android Mini PC-be dugni, várni pár másodpercet, és már működik is rendesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!