Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gazdaságos nyomtatás? Nem...

Gazdaságos nyomtatás? Nem csaló gyártó?

Figyelt kérdés

Általában a nyomtatókat olcsón adják, de utána a tinta drága, és gyorsan kifogy. Az utángyártott tintával pedig mindig rosszul jártam.

Ezügyben érdekelne tipp, mely gyártó mely terméke lehet olyan, hogy normális árú a tinta bele? Fekete-fehér nyomtatás is elég.

2015. okt. 26. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Fekete nyomtatásra leggazdaságosabb ha veszel egy lézer nyomtatót. Egy gyári tonerrel több ezer oldalt tudsz kinyomtatni.
2015. okt. 26. 10:10
 2/5 Trevor. ***** válasza:
Ezért érdemes tölteni az üres patront és nem kicserélni.
2015. okt. 26. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért kell olyan nyomtatót venni amibe nem kell patron. A tartályt kell mindig festékkel feltölteni. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb
2015. okt. 26. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy Brother lézereset. 1 hónapja vettem egy HL-1210WE még mindig félig van a kezdő toner, pedig már nyomtattam vele vagy 500-600 oldalt.(Anyi a telefonról nyomtatást Wifi routerrel a legkönyebb megoldani). Toner ebbe például 5000-6000 környékén van ugy.
2015. okt. 26. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
olyan nyomtatót vegyél aminél ki lehet kapcsolni a tintaszint figyelést és lehet hozzá kapni gyári utántöltőt és utána fecskendővel töltheted, én pl két éve vettem egy canon pixma mx395-ös gyomtatót aztán vettem hozzá nyomtassotthon-ról hozzávaló tintát ami most fogy majd el (4x100 ml volt amit vettem + egy ismerősömtől kaptam még 4x30-at hozzá és még kb 2-3 töltésre való van ) és azthiszem a két év alatt kétszer vagy talán 3x vettem patront bele... de az egyik patronnal 3db 10x15 lapos poszter kinyomtattam meg rengeteget fénymásolunk meg tesómnak suliba nyomtatni meg minden
2015. okt. 26. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!