Gazdaságos nyomtatás? Nem csaló gyártó?
Figyelt kérdés
Általában a nyomtatókat olcsón adják, de utána a tinta drága, és gyorsan kifogy. Az utángyártott tintával pedig mindig rosszul jártam.
Ezügyben érdekelne tipp, mely gyártó mely terméke lehet olyan, hogy normális árú a tinta bele? Fekete-fehér nyomtatás is elég.
2015. okt. 26. 10:02
1/5 anonim válasza:
Fekete nyomtatásra leggazdaságosabb ha veszel egy lézer nyomtatót. Egy gyári tonerrel több ezer oldalt tudsz kinyomtatni.
2/5 Trevor. válasza:
Ezért érdemes tölteni az üres patront és nem kicserélni.
3/5 anonim válasza:
Ezért kell olyan nyomtatót venni amibe nem kell patron. A tartályt kell mindig festékkel feltölteni. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb
4/5 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy Brother lézereset. 1 hónapja vettem egy HL-1210WE még mindig félig van a kezdő toner, pedig már nyomtattam vele vagy 500-600 oldalt.(Anyi a telefonról nyomtatást Wifi routerrel a legkönyebb megoldani). Toner ebbe például 5000-6000 környékén van ugy.
5/5 anonim válasza:
olyan nyomtatót vegyél aminél ki lehet kapcsolni a tintaszint figyelést és lehet hozzá kapni gyári utántöltőt és utána fecskendővel töltheted, én pl két éve vettem egy canon pixma mx395-ös gyomtatót aztán vettem hozzá nyomtassotthon-ról hozzávaló tintát ami most fogy majd el (4x100 ml volt amit vettem + egy ismerősömtől kaptam még 4x30-at hozzá és még kb 2-3 töltésre való van ) és azthiszem a két év alatt kétszer vagy talán 3x vettem patront bele... de az egyik patronnal 3db 10x15 lapos poszter kinyomtattam meg rengeteget fénymásolunk meg tesómnak suliba nyomtatni meg minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!