Melyik a legjobb videokartya gyártó?
Mindegyik jó.
Most Asus kártyám van lassan másfél éve, meg vagyok vele elégedve. De ettől függetlenül a többi gyártó is jó kártyákat gyárt, de nincs velük személyes tapasztalatom.
Én inkább azt írnám amelyik tetszik azt vedd! Amelyik jobban illik a lapodhoz! Mind tudja azt ami rá van írva.
Mind jó a Gainward az nem olyan elterjedt mint szerintem az előző 3! De az sem rossz!
Referencia modellek esetén teljesen egyforma kártyákról beszélhetünk, csak a matrica különbözik rajtuk. Az egyedi kártyákkal sem szokott gond lenni, bár becsúszhat bárkinél egy-egy rosszabb széria, azért összességében elmondható, hogy mindegyik termék hasonlóan jó. A nagyobb hatékonyságú és halkabb hűtő miatt lehet érdemes vacillálni meg a vállalt garancia és természetesen az ár is döntő a választásnál.
Eddig volt Sapphire, Inno3D, Gigabyte, MSI, Asus, meg VTX3D kártyám is és mindegyik tette rendesen a dolgát.
Mindegyik megbízható.
Minden gyártónál becsúszhat valami baki ami miatt 1 széria bizonyos gyártónál vagy gyári hibás vagy nem szuperál úgy ahogy kéne.
Általában én az órajelre és a hűtésre szoktam odafigyelni. Most MSI kártyám van mert ez tetszett a legjobban és a hűtés/órajel/zaj aránya is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!