Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gyártó miben a legjobb?!

Melyik gyártó miben a legjobb?!

Figyelt kérdés
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik számítógépes gyártó miben igazán jó? Azt tudom, hogy az intel meg az amd jó processzorokat gyárt, de kitől válasszak pl. videókártyát,alaplapot stb. ?! :)

2015. febr. 11. 16:28
 1/6 BlodDrunk ***** válasza:

Ne a gyártót nézd.

Ár/teljesítményt érdemes videókártyánál.

Lapból igazából mind1 mindegyik márkában kerülnek elő hibás darabok.Procihoz kell választani+ami nekedkell csatlakozók rá.

Tápot nem érdemes Watt alapján venni a belseje számít.

Ugye itt van a forgalmazó maga a márka és aki gyártja a tápot.

Vannak márkás tápok gagyi belsővel is.

Házba is tesztek alapján érdemes választani vannak drága házak is rossz szellőzéssel és olcsóbbak jó szellőzéssel.

Szóval inkább írj egy árat és hogy mire használnád.

2015. febr. 11. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:

engem kifejezetten a gyártók érdekelnének. Előadást kéne tartanom, és az lenne a témám, hogy mit, kitől érdemesebb inkább választani. Persze, tudom, mindent egymáshoz,de engem általánosságban érdekelne, hogy melyik gyártó miben kiemelkedő.

És persze azért köszönöm a választ :)

2015. febr. 11. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Alaplap: Asus

vga: EVGA, Asus, Sapphire

ram: Kingston

hdd: Hitachi

2015. febr. 11. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Alaplap: Igazából az összes 1150-es jó, Asus és MSI mellett vagyok leginkább, ha ár számít, akkor Asrock.

RAM: Kingston HyperX vagy Corsair Vengeance.

HDD: Seagate és Western Digital

ODD: LG

VGA: MSI, EVGA, Asus (ha nem r9 széria, azokon nagyon gagyi a hűtése)

SSD: Samsung, Kingston

Tápegység: FSP, Seasonic, Cooler Master G széria, Chieftec CTG széria.

Ház: ez igazából ízlés kérdése, Thermaltake-ben nehezen lehet szerintem csalódni, ahogy olvastam a teszteket mindenfele, de a Sharkoon se rossz.

2015. febr. 11. 18:35
 5/6 Komplikato ***** válasza:

"Azt tudom, hogy az intel meg az amd jó processzorokat gyárt"

Mondjuk ebben az a szép, hogy "mindenki tudja ezt" csak éppen egyik gyártó bevételeinek nagyobbik része sem a procikból vagy chipsetből van. Gyártanak ezer féle más dolgot is.

2015. febr. 11. 19:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Az utolsó kivételével mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2015. febr. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!