Milyen videokartyat ajannlotok?
Ez a Configom van most:
AMD A10 5800K 3.8GHz
Asus FM2A55-M
2x4GB 1600MHz memoria
500GB HDD 7200RMP 16MB
Coolteck K5 3.0 gephaz.
Szeretnek most venni egy VGA-t ami jobb mint a beepitett. Ahogy olvasgattam mintha lenne egy hatar melyik processzor mekkora videokartyat tud kihajtani? Alitolag az en processzorom 7850 /7870-et bir maximalisan kihasznalni. Es mivel Amd a processzorom igaz az is hogy inkabb HD Radeon Videokartya legyen? Mintha ilyesmit irtak volna az egyik gyereknek. Vegso sorban erdekelne melyik Markaju videokartyat vegyek (Gigabyte , Asus stb , stb...) Alitolag Asus-nak a legjobb a hutese ...ezeket amiket leirtam mind mashol es mashol olvastam ... orulnek ha egy hozza erto ember elmagyaraza :) Elore is koszonom.
GTX950 vagy GTX960
R9 270X,netán R9 380
Márka mindegy kb.
5800K mellé R9 380 meg GTX960? Ne vicceljetek már, nagyon túlbecsülitek azt a procit...
Ilyen VGA-k mellé még a nagyobb Haswell i3-akra is azt mondanám hogy erősen határ eset, i5 lenne a jó.
Max R9 270, 370 talán, de szerintem már itt is lehetnek játékok ahol CPU limit lesz, single-ben is, multiban meg 100%.
Vaaóban lesz CPU limit alapórejelen, de az olcsóbb kátyáknak rossz az ár-teljesítmény arányuk, és magasabb beállításoknál a GPU lesz a szűk keresztmetszet.
Ezenkívül a konfigból itélve a VGA sokáig lesz a gyépben. Ezekkel kártyákkal évekkel később se kell majd low-on játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!