R7 370 4gb ból melyik összeszerelő?
Figyelt kérdés
Gigabyte
Asus
Sapphire
MSI
OKOT IS KÉREK!
NEM KELL 270x!
2015. okt. 24. 18:50
21/43 anonim válasza:
Akkor ha ilyen okos vagy, minek kérdezel? De tudod mit, vedd meg, tolj fel mindent csutkára valami újabb játékban aztán élvezd a 15 FPS-t, igaz, legalább lehet megtölt 2-nél több GB VGA ramot....
22/43 anonim válasza:
720P-ben még annyi értelme sincs a 4GB-nak, mint Full HD-ban... De tudod mit, vegyél amit akarsz, látom semmi értelem nem szorult beléd. Én léptem, nem kell több mínusz az agyhalottaktól...
23/43 anonim válasza:
A gt630 kártyádba annyi erő van mint egy hangyába körülbelül, ha nem értesz ezekhez a dolgokhoz és még úgy sem tudod megérteni ha elmagyarázunk neked mindent akkor így jártál, vegyed meg a "4gb"-os verziódat, ugy sem fogsz vele játszani 720p-be 2016-2017-ben
24/43 A kérdező kommentje:
21- es nézd már meg mit kérdeztem.... és rohadtul ki írtam hogy nem kell 270x, mert azzal basznak fel régen azt akartam venni de ahogy ki jött ez inkább ezt veszem... én azt kérdeztem melyik összeszerelőtől vegyem nem azt hogy milyen kártyát...
2015. okt. 24. 19:22
25/43 anonim válasza:
Ott volt a válasz, Sapphire vagy MSI.... akkor nem tudom minek pattogsz rajt tovább, vedd levegőnek akik amúgy segítő szándékból írtak aztán go vásárolni.
26/43 A kérdező kommentje:
Azt fogom tenni, de szétnéztem a 4 közül az ASUS nak a legnagyobb a GPU órajele szval az lesz sztem...
2015. okt. 24. 19:30
27/43 anonim válasza:
50-70mhz-vel nagyobb, észre sem fogod venni. Ha már asus akkor legalább a strix legyen.
28/43 A kérdező kommentje:
Az lesz, de egyébként mi a különbség az asus meg az asus strix között?
2015. okt. 24. 19:36
29/43 Lord Hidan válasza:
Amennyivel nagyobb az teljesen lényegtelen ha mindenképp ennél akarsz maradni akkor a hűtésileg nézd hogy milyenek ne órajel szerint mert 1fps-el ha jobb lesz talán
Hűtésileg a sapphire és az msi a legjobb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!