Hama Urage Illuminated - Vélemények?
Figyelt kérdés
Egeret szeretnék vásárolni legfőképpen játékokra, de viszont nincs rá olyan sok pénzem. Először is a Hama Urage Illuminatedet néztem. Valakinek van vele kapcsolatban véleménye vagy tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. okt. 23. 11:27
1/3 anonim válasza:
Az álltalad írt termék nem járt a kezem közt, de Én egy Hama 113734 Urage Gaming Starter szett-et használok. A márkával teljesen ki vagyok békülve, kifogástalan minőségű, Az, hogy optikai vagy lézeres...szerintem örök kérdés. Nekem volt mind a kettö de egérpaddal nem vettem észre külömbséget játék alatt. A dpi nekem elég (2400), eddig csk 1800-on használtam eddig. :-)
2/3 anonim válasza:
A Hama összes terméke kínai webshopos hulladék, átmatricázva. Lefogadom, pár perc alatt megtalálnám az Aliexpressen az eredetijét 10-15 dollár körül.
Ebben az árkategóriában nem sok jó egér van, talán a Genius Maurus, de az nem való mindenkinek (kis méretű, ujjas/karmos fogáshoz illik).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 25. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!