Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Skylake vélemények?

Intel Skylake vélemények?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla,jól sikerült dolgok?Gondolok itt tuningra is,ha van valakinek tapasztalata.Illetve BCLK overclock tényleg visszajött?Szóval például egy i5 6600-at lehetne értelmes tartományokba húzni,mint AMD-nél?

Meg az ár hogy fog alakulni,lejjebb mennek lassan?Érdemes i5 2500k-t cserélni,vagy majd később?Köszi!

2015. okt. 18. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes cserélni
2015. okt. 18. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
A processzoroknál inkább a fogyasztás visszaszorítása van középpontban, a lényeges fejlesztések is ezt célozzák meg. Akkora teljesítménybeli változást nem fogsz tapasztalni, hogy azt ramostól és alaplapostól kicseréld. i5 2500k még mindig és még sokáig egy nagyon erős processzor lesz.
2015. okt. 18. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:
értem,hát igen főleg még ha meg is van húzva tisztességesen :D
2015. okt. 18. 12:09
 4/5 BM-Striker ***** válasza:
Nem. Skylake nem jelent nagyságredbeli javulást teljesítményben az SB-hez képest.
2015. okt. 18. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Sandy Bridge-ről szerintem már megéri a cserét. Pláne most, hogy már a platform ára is kezd felzárkózni a Haswell árakhoz. A Sandy óta összeszedtek közel 30% teljesítményelőnyt azonos órajelen, vagyis egy i5 6500 is simán lenyom egy tuningolt i7 2700K-t. Ez már tényleg generációs különbség.
2015. okt. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!